Gemeleerde garens

Prachtige kleuren in gemêleerde wol

Een van de passies van hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer is handwerken. Het assortiment materialen voor handwerken groeit. Met handwerk ben je lekker bezig met allerlei stofjes en garen. Heel rustgevend en je maakt de mooiste dingen. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie materialen voor handwerken waaronder allerlei garen en ook wollen garen. Wollen garens zijn er in vele kleuren. En helemaal fantastische is de gemêleerde wol. Gemêleerde wol is wol met gemengde kleuren. Mooie verrassende kleuren waar je de prachtigste creaties mee maakt.

Gemêleerd breigaren geeft een levendig resultaat

Lekker haken en breien en steeds weer iets nieuws maken. Nieuwe uitdagingen zoeken en de mooiste creaties haken of breien. Er zijn zoveel kleurtjes te krijgen om mee te breien, ook gemêleerd breigaren. Het leuke van gemêleerd breigaren is dat het resultaat van tevoren niet precies te bepalen is. Breien met gemêleerd breigaren geeft in ieder geval een heel levendig resultaat. Het gemêleerde is er in verschillende gradaties. Zo heeft De Foamtastische Huiskamer  Wol Fleurs, Wol gala, Wol Malibu Mix, Wol Daisy en Wol Tweed. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer welke schitterende kleuren gemêleerd breigaren er voorhanden zijn.

Gemêleerd garen met wol kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Het mooiste gemêleerde  garen met wol kopen? Kijk dan naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Je kunt gemêleerd garen met wol kopen in onze webshop en in onze winkel in Goirle. Omdat u aandacht besteed aan uw hobby en uw werkstuk besteden wij aandacht aan onze klanten en geven u graag advies. Heb je vragen over het kopen van gemêleerd garen met wol of over andere handwerkmaterialen of wil je graag een advies?  Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen een keuze te maken of te helpen bij je bestelling.  Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.