Lurex glitter garen

Een glinstereffect met Lurex glitter garen

Een van de passies van hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer is handwerken. Het assortiment materialen voor handwerken groeit. Met handwerken ben je lekker bezig met allerlei stofjes en garen. Heerlijk ontspannend en je maakt de mooiste dingen. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie materialen voor handwerken waaronder vele verschillende garens waaronder Lurex glitter garen. Lurex glitter garen moet je zeker eens proberen als je houdt van een extra glinstereffect. Lurex glitter garen geeft een luxe en elegante uitstraling.

Lurex garen geeft sprankelende mogelijkheden

Er zijn altijd meer mogelijkheden met de diverse hobbymaterialen dan we in eerste instantie denken. Met Lurex garen kun je niet alleen kledingstukken haken en breien maar ook gebruiksvoorwerpen en woonaccessoires. Met Lurex garen kun je ook borduren op bijvoorbeeld een overhemd of gebruiken bij Kerstversieringen of bij het maken van cadeau pakkettenen. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Ook kunt je Lurex garen combineren met andere garen. Een ding is zeker, Lurex garen geeft een sprankelend effect. Lurex garen is 100% synthetisch.

Glittergaren kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden? Wil jij je haak- of breiwerk wat extra’s geven door het een glinstereffect te geven? Extra luxe en elegantie? Geef je creativiteit een powerboost en ga naar De Foamtastische Huiskamer. Glittergaren kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Je kunt glittergaren kopen in onze webshop en in onze winkel in Goirle. Heb je vragen over het kopen van glittergaren of over andere handwerkmaterialen of wil je graag een advies?  Neem gerust contact met ons op. Snel aan de gang? Bestel snel. Wij doen de rest.