Sokkengaren | Sokken wol

Maak zelf de leukste sokken met onze sokkenwol

Vind je handwerken ook zo heerlijk rustgevend? Haken en breien, zelf kledingstukken en modeaccessoires ontwerpen en maken. Hoe heerlijk is het om zelf handschoenen, sjaals, warme mutsen en zelfs sokken te maken. Natuurlijk kies je dan voor goede materialen. Daarvoor ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Ook voor sokkenwol. Bekijk ons sokkenwol assortiment en kies jouw sokkenwol in de mooiste tinten. Jouw handigheid en creativiteit maken samen met de sokkenwol van De Foamtastische Huiskamer de leukste sokken voor jezelf om cadeau te geven.

Sokken breien met sokkenwol van De Foamtastische Huiskamer

Maak met jouw breiplezier een gloednieuw paar sokken. Vrolijke sokken, warme sokken, effen sokken, gemêleerde sokken, babysokken.  Zelf de sokken breien die jij wilt. Je kunt vanalles bedenken tot streepjes en stipjes aan toe. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad van sokken breien. De Foamtastische huiskamer heeft voor jou een assortiment wol en garen en ook sokkenwol samengesteld. Waarom is er speciale sokkenwol? De Foamtastische Huiskamer heeft sokkengaren van 75% wol en 25% nylon. De reden daarvoor is dat door de toevoeging van nylon de slijtvastheid wordt verhoogd. Zo doe je het sokken breien niet voor niets en gaan de sokken langer mee.

Sokkengaren is er vele leuke kleuren

Maak sokken breien nog leuker door de keuze van je materialen. Kom lekker snuffelen bij De Foamtastische Huiskamer. Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle kun je sokkengaren kopen. Wij bieden een eigentijds assortiment dat steeds wordt aangepast en aangevuld. Sokkengaren is er in effen kleuren en gecombineerde kleuren. Heb je vragen, stel ze ons. Wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en je te helpen bij je bestelling. Je krijgt vervolgens een persoonlijke service en producten van goede kwaliteit.  Sokkengaren kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Wij zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden.