Boetseerpakket

Boetseren is een bewerking die wordt beoefend als hobby of als onderdeel van een beroep zoals beeldhouwer, modelleur of requisiteur, waarbij men met de hand vormen maakt van een zachte massa, bijvoorbeeld boetseerklei, boetseerwas, plasticine of brooddeeg. Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende boetseerpakketten

Boetseer pakket

Boetseren met klei is een leuke bezigheid. Leer technieken stap voor stap om prachtige beelden/sculpturen te boetseren. Creatief kleien. De drang van de mens om zich creatief te uiten is al geruime tijd een behoefte. De vondsten die vandaag de dag nog steeds worden gedaan toont ook aan dat boetseren al een zeer lange tijd gedaan wordt. Prachtige sculpturen en beeldjes worden ontdekt en kunnen ook nog eens veel waarde hebben. Wanneer u gaat boetseren moet u visualiseren en werken in de derde dimensie.

Boetseer pakket kopen

Onze Boetseer pakketten hebben verschillende soorten klei.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Foamclay.Deze is makkelijk te bewerken, voor elke leeftijd erg leuk en hoeft niet in de oven! Door de vele kleuren die we in de winkel hebben kunnen er veel designs worden gemaakt!
De hobby pakketten hebben wij ook met verschillende soorten klei die in de oven uithard.
Bij elk pakket staat de inhoud en wat informatie zodat er zonder enige moeite met de pakketten kan worden gewerkt