Special Effect

Special effect make up maken je een artiest

Schminken is erg leuk en speciale effecten maken is helemaal top. Met special effect make up kun je fysieke kenmerken van het gezicht veranderen, vervormen of benadrukken. Dit gebeurt ook in het theater en in films. Allerlei leuke effecten worden gemaakt. De Foamtastische Huiskamer heeft daarvoor special effect make up in haar assortiment. Je kunt met special effect make up fantasie make up maken of een horror effect creëren. Met special effect make up word je op een eenvoudige manier een echte artiest.

Speciale effecten make up voor vele creaties

Met speciale effecten make up maak je eenvoudig leuke creaties. Daar is geen opleiding voor nodig. Wat wil je graag maken? Een halloween creatie? Een fantasy creatie? Maak je cosplay kostuums? De Foamtastische Huiskamer heeft verschillende soorten speciale effecten make up om verschillende creaties te maken.  Met Sculpt gel maak je textuur op de huid of protheses die je weer kunt schminken. Ook heeft De Foamtastische Huiskamer kunstbloed. Levensecht! Als je klaar bent kun je de speciale effecten make up weer eenvoudig verwijderen met water en zeep of een speciale verwijderaar.

Special effect schmink van Superstar is goed!

Ook zo lekker enthousiast met schminken bezig? De Foamtastische Huiskamer levert materialen van hoge kwaliteit en  is daarom erg blij met het merk Superstar. Het shopteam van De Foamtastische huiskamer is opgeleid door Superstar. Ze kan jou dus goed adviseren over het gebruik van special effect schmink. Bovendien heeft De Foamtastische Huiskamer een cosplayteam dat bekend is met heel veel characters dat goed advies kan geven over de te gebruiken materialen. Je kunt eens rondsnuffelen in onze webshop maar als je naar onze winkel in Goirle komt kun je alle schmink van Superstar in het echt zien en zelfs proberen. Wij helpen je graag!