Splitcake

splitcake schmink verwerk je het best met goede materialen

Splitcake schmink zijn diverse kleuren waterschmink naast elkaar in een doosje. Werken met de Splitcake schmink noemen we vaak de one stroke techniek.  Dat betekent dat je de splitcake schmink met een breed penseel kunt aanbrengen. Het kan ook met een spons. Beide maak je vochtig en beweeg je door de schmink tot er voldoende kleur op zit. Een splitcake kun je het beste vogchtig maken met een spraybottle. Let wel op dat de kleuren van de splitcake schmink niet gaan mengen. De beste materialen hiervoor vind je in onze webshop en showroom.

Splitcake met 3, 4, 5 en 6 kleuren

Heb je al die mooie kleuren in de splitcakes en dreamcolours al bekeken in onze webshop?
We hebben doosjes splitcake met 3, 4, 5 en zelfs 6 kleuren. En natuurlijk ook diverse paletten met wel 6 kleine splitcakes. Deze kunnen dan mooi binnen een bepaald thema worden gebruikt. Ze zijn ook erg leuk voor kinderfeestjes.
Voor goede Schmink, splitcakes en dreamcolours ben je bij ns aan het juiste adres. En in deze periode is het toch heerlijk om heel veel kleuren live te zien, dingen te proberen en meteen meenemen. Maar ook als je verder weg woont of niet kunt komen helpen we je graag digitaal met met advies, bestel in onze en je zult het snel in huis hebben.