Splitcake

Superstar Splitcake heeft mooie varianten aan kleurcombinaties

Wilt je eens proberen te schminken of ben je zelfs een ervaren schminker, Superstar is altijd de beste keus. Superstar Splitcake is een combinatie van meerdere kleuren schmink. Er worden meerdere namen voor gebruikt zoals colorblocks of rainbowcake. Elk doosje Superstar Splitcake bevat meerdere kleuren schmink in reepjes naast elkaar. Het heeft dezelfde hoge kwaliteit als de andere producten van Superstar. Superstar Splitcake is een erg goed product dat wij graag verkopen. De Foamtastische Huiskamer heeft vele varianten aan kleurcombinaties. Kijk maar eens naar het assortiment.

splitcake schmink verwerk je het best met goede materialen

Splitcake schmink zijn diverse kleuren waterschmink naast elkaar in een doosje. Werken met de Splitcake schmink noemen we de one stroke techniek.  Dat betekent dat je de splitcake schmink met een breed penseel kunt aanbrengen. Het kan ook met een spons. Beide maak je vochtig en beweeg je door de schmink tot er voldoende kleur op zit. Let wel op dat de kleuren van de splitcake schmink niet gaan mengen. De beste materialen hiervoor vind je bij De Foamtastische Huiskamer.

Splitcake met 3, 4, 5 en 6 kleuren

De mooie kleuren splitcake al bekeken in onze webshop? We bieden doosjes splitcake aan met 3, 4, 5 en zelfs 6 kleuren. Ook heeft De Foamtastische Huiskamer diverse paletten met wel 6 splitcakes. Deze kunnen dan mooi binnen een bepaald thema worden gebruikt. Ze zijn ook erg leuk voor kinderfeestjes. Voor goede hobbymaterialen ga je naar De Foamtastische Huiskamer dus ook voor splitcake. In onze winkel in goirle kun je alles zien en proberen en meteen meenemen. Ook als je splitcake in onze webshop bestelt zul je het snel in huis hebben.