Splitcake

De Splitcake schmink van PXP professional is een combinatie van verschillende kleuren en zijn allemaal te koop bij de Foamtastische Huiskamer.
Splitcake schmink wordt ook wel rainbowcake, Splitcake regenboog, Splitcake Fushion of colorblocks genoemd. De Splitcake schmink van PXP Professional zijn verschillende kleuren waterschmink naast elkaar in een doosje. Als je met de Splitcake schmink werkt dan wordt dit ook wel de one stroke techniek genoemd.  
Splitcakes kopen en Splitcakes online kopen kan bij de Foamtastische huiskamer!

Werkwijze met Splitcakes

Je kan de splitcake schmink aanbrengen met een breed penseel of een spons. Als je met een breed penseel werkt maak je deze vochtig en beweeg je deze heen en weer in het potje totdat er voldoende schmink aan het penseel zit. Als de haren van het schminkpenseel volledig zijn gekleurd dan kan je hem gebruiken.
Hou de spond of penseel goed stil, zodat de kleuren niet mengen wanneer je heen en weer gaat.
Wil je werken met een spons maak deze dan vochtig door water te nevelen met een sprayflacon. Wrijf de spons heen en weer in het potje en je kan hem direct gebruiken.
De brede penselen en de sponsen zijn beide verkrijgbaar in onze webshop.

Splitcake palet


Bij onze Splitcake shop hebben wij verschillende kleuren en palets van de splitcakes. Onze losse splitcakes komen in 4 kleuren, en zijn 28 gram totaal.
De meest gebruikte, en de meest bekende splitcake is de regenboog. dit is ook de splitcake met de meeste kleuren.
Naats de losse splitcakes hebben wij ook setjes van 5 splitcakes in ons assortiment. Deze zijn gemaakt met het beeld van speciale themas en passen goed bij elkaar.
Ons Frozen Fairy pallet is erg leuk voor verschillende sprookjes thema creaties en wordt veel gebruikt voor kinderfeestjes.
De Neon collors palet heeft veel leuke velle kleuren en hefet daardoor unieke kleurencombinaties!
Het mixed palet is het meest basis pallet, en zorgt ervoor dat iedereen een goede basis van Splitcakes zo in huis kan hebben!