Superstar Dream Colours

Ontdek de prachtige kleuren van Superstar Dream Colours

Superstar Dream Colours, ook bekend als splitcake, combineert verschillende kleuren waterschmink van Superstar. Andere benamingen zijn rainbowcake of colorblocks. Met Superstar Dream Colours ben je verzekerd van een hoogwaardig product. Verkrijgbaar in diverse kleuren, is dit product geliefd vanwege zijn kwaliteit en variëteit. Foamtastic Crafts by Foamatelier biedt verschillende rainbow cakes uit de Superstar Dream Colours collectie.

Ervaar de heldere Kleuren van Superstar Dream Colors

Superstar Dream Colors, verkrijgbaar in doosjes van 45 gram, biedt een assortiment van verschillende kleuren Superstar Schmink. Gemaakt van de gebruiksvriendelijke waterschmink Superstar Aqua Face- and Bodypaint, voldoen Superstar Dream Colors aan de strenge eisen van de Europese Cosmetica Wetgeving (1223/2009/EG). Deze kleuren zijn helder en gemakkelijk te gebruiken. Met Superstar Dream Colors creëer je snel een dekkende basis die niet afgeeft. Gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

Superstar Splitcake: Ontdek het bij Foamtastic Crafts by Foamatelier

Waarom kies je voor Superstar Splitcake bij Foamtastic Crafts by Foamatelier of Schmink & Cosplay? Ons team, opgeleid door Superstar, is goed op de hoogte van de nieuwste producten en technieken. Ze bieden uitstekend advies over het gebruik van Superstar Splitcake. Bovendien beschikt Foamtastic Crafts by Foamatelier over een cosplayteam dat bekend is met een breed scala aan characters en kleurgebruik. Bezoek onze showroom in Goirle om alle kleuren Superstar Splitcake te zien en zelfs uit te proberen. We hebben alle kleuren op voorraad, zodat je direct aan de slag kunt.