Superstar Dream Colours

Superstar Dream Colours heeft fantastische kleuren

Superstar Dream Colours noemen we ook splitcake. Het is een combinatie van verschillende kleuren waterschmink van Superstar. Andere benamingen zijn ook rainbowcake of colorblocks. Maar als er Superstar voor staat weet je in ieder geval zeker dat je een goed product in handen hebt. Superstar Dream Colours zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Deze prachtige kleuren in combinatie met de kwaliteit van Superstar maakt Superstar Dream Colours tot een fantastisch en zeker ook zeer geliefd product.  Foamtastic Crafts by Foamatelier heeft de verschillende rainbow cakes uit de Superstar Dream Colours collectie in het assortiment.

Superstar Dream Colors heeft mooie heldere kleuren

In doosjes van 45 gram zitten verschillende kleuren Superstar Schmink. Superstar Dream Colors is gemaakt van zeer gebruiksvriendelijke waterschmink Superstar Aqua Face- and Bodypaint. Superstar Dream Colors heeft dus dezelfde hoge kwaliteit als de andere producten van Superstar. Ze voldoen aan alle strenge eisen van de Europese Cosmetica Wetgeving (1223/2009/EG). De kleuren van Superstar Dream Colors zijn mooi helder. Met Superstar Dream Colors werk je gemakkelijk. Je activeert het met water. Een dunne laag Superstar schmink is voldoende om een mooie dekkende basis op te zetten. Het droogt snel en als het droog is geeft het niet meer af. Met water en zeep maak je de huid weer gemakkelijk en veilig schoon.

Superstar Splitcake koop je bij Foamtastic Crafts by Foamatelier

Waarom koop je Superstar Splitcake bij Foamtastic Crafts by Foamatelier? Ons team is opgeleid door Superstar en houdt de noviteiten en nieuwe producten goed bij.. Ze kan jou dus goed adviseren over het gebruik van Superstar Splitcake. Bovendien heeft Foamtastic Crafts by Foamatelier een cosplayteam dat bekend is met heel veel characters dat goed advies kan geven over de te gebruiken kleuren. Je kunt eens rondsnuffelen in onze webshop maar als je naar onze showroom in Goirle komt kun je alle kleuren Superstar Splitcake in het echt zien en zelfs proberen. We hebben alle kleuren Superstar Splitcake op voorraad.