Superstar Schmink 45 gram

In onze hobbywinkel in Goirle verkopen wij met veel plezier de Superstar Aqua Face- and Bodypaint. Dit nl is een zeer gebruiksvriendelijke en kindvriendelijke waterschmink. De schitterende heldere kleuren zijn niet alleen uitermate geschikt voor het facepainten alswel voor het bodypainten. Voor beginner en voor de professional. Ben je op zoek naar die handige 45 gram grote schmink potten van Superstar Schmink. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben naast de kleine 16 gram schminkpotten van Superstar Schmink ook de grote van 45gram.
Deze grote poten zijn super handig als je veel schminkt of bodypaint. De grote potten schmink van Superstar hebben even veel kleuren als de kleine variant van 16gram.

Superstar Schmink 45 gram

De Superstar schmink in 45 grams pot wordt in Nederland geproduceerd en is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen, geen parfum en is niet getest op dieren.
Het complete  assortiment bevat meer dan 100 prachtige heldere matte, metallic, metallic met glitters kleuren. Deze waterschmink is makkelijk afwasbaar met water en zeep.

Naast Superstar Schmink hebben wij ook van Superstar een groot assortiment aan Penselen, Schminkglitters, Gekleurde Haargel, Lippenstift en Special Effects Makeup Producten. Ook die vind je bij ons in de hobbywinkel in Goirle. En vaak vertegenwoordigen we Superstar Schmink op Cosplay conventies.

Superstar Schmink 45 gram kopen

Ben jij een beginnende schminker of schmink je al langer en wil je Superstar Schmink kopen? Bij de Foamtastische Huiskamer kun je het hele jaar Superstar Schmink kopen. In onze hobbywinkel in goirle hebben we alle kleuren op voorraad. Zowel in de 16 gram als de 45 gram potten. En je kunt de kleuren ook nog proberen als je twijfelt tussen bepaalde kleuren. Dus Superstar Schmink 45 gram kopen met uitstekende service doe je bij De Foamtastische Huiskamer.

Superstar Schmink 45 gram online kopen

Ben je op zoek naar die ene kleur Superstar Schmink  en wil je jouw superstar schmink in grote potten van 45 gram online kopen? Ook dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Alle kleuren Superstar Schmink online kopen kan nl in onze webshop. Wij hebben een actuele voorraad superstar schmink en leveren snel.

Ben je naast een adres voor Superstar Schmink online kopen ook naar een goede hobbywinkel waar ze je goed kunnen adviseren en leren schminken? De Foamtastische Huiskamer verzorgt ook cursus schminken en diverse workshops schminken.