Superstar Schminkpalet

Ieder Superstar schmink palet verrast je met de kleuren

Superstar heeft het team van De Foamtastische Huiskamer helemaal gegrepen en zij hoopt dat jij net zo veel plezier gaat beleven aan deze fantastische producten. Wil je starten met schminken? Dan koop je een mooi Superstar schmink palet bij De Foamtastische Huiskamer. Je kunt dan meteen een fantastische start maken. Ben je op zoek naar een Superstar schmink palet dan hebben we vele mogelijkheden in ons assortiment. Je kunt kiezen uit diverse kleurcombinaties maar ook kiezen voor een thema. Elk Superstar schmink palet zal je verrassen met de mooie kleuren. Er zijn paletten met 6 kleuren en paletten met 12 kleuren.

Superstar schmink is de beste schmink

Superstar schmink is een zeer goed product. Superstar schmink wordt in Nederland geproduceerd en is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen, geen parfum en is niet getest op dieren. Het complete assortiment Superstar schmink bevat meer dan 100 prachtige heldere matte, metallic, metallic met glitters kleuren. Deze waterschmink is makkelijk afwasbaar met water en zeep. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en kindvriendelijke waterschmink. De huidvriendelijke waterschmink van Superstar kan je eenvoudig opbrengen met een vochtige spons of nat penseeltje en droogt veegvrij, dus kleurvast op. Met Superstar schmink heb je dus het beste resultaat.

Welk schminkpalet koop jij?

Koop je schminkpalet bij De Foamtastische Huiskamer. Daar wordt je altijd goed geïnformeerd en helpen ze je graag zodat je tot een mooi resultaat komt. Welk schminkpalet wil je? Het pastelpalet, het basis 6 kleuren palet of het basis 12 kleurenpalet, het Syllie faces palet, het metal palet, het sprookjes dieren palet, het botanic palet, het skintone palet, het sparkling faces palet, het fearsome faces palet, het halloween palet, het Holland palet? Veel mogelijkheden dus.  Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar.