Superstar Schminkpalet

In onze winkel verkopen wij met veel plezier de paletten met Superstar Aqua Face- and Bodypaint. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke en kindvriendelijke waterschmink. De schitterende heldere kleuren zijn niet alleen uitermate geschikt voor het facepainten alswel voor het bodypainten. Je maakt een goeie start door een compleet schminkpalet kopen van Superstar!
Onze schmink palets hebben kleuren van 5 gram, en bestaan uit palets van 6 kleuren en palets van 12 kleuren.

Schmink palet Superstar

De schmink wordt in Nederland geproduceerd en is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen, geen parfum en is niet getest op dieren.
Het complete  assortiment bevat meer dan 100 prachtige heldere matte, metallic, metallic met glitters kleuren. Deze waterschmink is makkelijk afwasbaar met water en zeep.
De huidvriendelijke waterschmink van Superstar kan je eenvoudig opbrengen met een vochtige spons of nat penseeltje en droogt veegvrij, dus kleurvast op. Kan makkelijk met water en zeep verwijderd worden, want de basis is water. Gaat ook prima met afschminkmiddelen zoals afschmink en make-up remover milk.
Ook de penselen en de sponsjes zijn verkrijgbaar in onze webshop!

Verschillende Palets kopen
Pastelpalet: Dit palet is lichter kwa kleuren en erg leuk voor bijvoorbeeld bloemen en sterren.
basis 6 kleuren palet: Dit palet is een perfecte basis voor het schminken, en leuk in combinatie met het pastel palet.
Syllie faces palet: Dit palet is speciaal gemaakt door Syl Verberk en geeft mooie unieke kleurencombinaties
Basis 12 kleuren palet: Een aanvulling op de basis 6 pallet kleuren palet voor meer variatie en kleuren.
Metal Palet: Een palet met mooie chrome en metaal kleuren, erg leuk voor steampunk schmink
Sprookjes dieren Palet: Kleuren speciaal samengesteld voor fantasy, sprookjes en dieren zoals een eenhoorn en een draak!
Botanic palet: Kleuren speciaal samengesteld met meer natuurlijke en aard kleuren
Skintone palet: Een palet met verschillende skintones en een basis zwart en wit. Goed te gebruiken voor special effect make up.

Naast Schmink biedt Superstar biedt een groot assortiment aan Waterschmink, Penselen, Schminkglitters, Gekleurde Haargel, Lippenstift en Special Effects Makeup Producten. Ook deze producten kunt u kopen bij de Foamtastische Huiskamer!