Haarlint - Taftzijde lint

Haarlint verwerk je mooi in kostuums

Ben je op zoek naar een mooi lint? De Foamtastische Huiskamer heeft een groot assortiment linten.
Lint komt vaak van pas. De veelzijdigheid is enorm. Linten zijn er in vele varianten, materialen, breedten en kleuren. Een van deze linten is haarlint. Haarlint heeft een zijdematte glans en een hele sjieke uitstraling. Haarlint kun je gebruiken voor iedere gelegenheid en toepassing. Iedere hobbyist kan er mee aan de slag. Haarlint is geschikt voor vele craftprojecten en voor het maken van strikken. Haarlint is ook prachtig te verwerken in kostuums. Kortom een hele mooie aanvulling op je hobbymaterialen.


Taftzijde heeft een mooie chique glans

Een prachtig soort lint is taftzijde. Het glanst mooi en het valt wat stijf en mooi volumineus. Taftzijde is een zijde of kunstzijde weefsel. Taftzijde is ook heel sterk, het glanst heel mooi en heeft de grootste kleurintensiteit. Taftzijde is wat steviger en gladder dan gewone zijde. Heel chique is het als je het gebruikt in kleding of in accessoires. Maar natuurlijk kun je het ook in je hobbyprojecten gebruiken. Wij zijn benieuwd welke creatieve oplossing jij weet te vinden met taftzijde lint en welke taftzijde lint decoratie jij weet te maken. Voor ideetjes kun je je ook altijd aansluiten bij onze social media. Door de vele soorten lint kun je kiezen voor de uitstraling die je wilt dat je werkstuk of cadeau krijgt.


Taftzijde lint kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Taftzijde lint is een veel gebruikt materiaal. Met name als presentatie- en decoratiemateriaal  wordt taftzijde lint veel gebruikt. Taftzijde lint kopen kan op 2 manieren. Je koopt het hier in de webshop van De Foamtastische Huiskamer of je komt langs in de winkel in Goirle. Als je vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie om aan je handwerkwensen te voldoen. Wil je taftzijde kopen maar heb je er nog vragen over dan staan wij voor je klaar om ze te beantwoorden of om je te helpen bij je bestelling. We zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.