Haakpakket | Pakket om te haken

In onze hobbywinkel vind je naast materialen voor teken en schilderen ook leuke kant en klaar pakketten voor verschillende hobby's de pakketten van Hardicraft zijn van dat soort pakketten.

Hardicraft een nederlands kwaliteitsproduct

Hardicraft is een Nederlands merk voor hobbyartikelen. Hardicraft staat voor kwalitatief hoogstaande producten van Nederlandse oorsprong. De producten worden in eigen land ontworpen, samengesteld en geproduceerd. De focus van Hardicraft ligt op complete Doe-het-zelf pakketten op het gebied van handwerken en lifestyle. De Foamtastische Huiskamer verkoopt deze prachtige pakket dan ook met veel plezier in de winkel maar zeker ook online.

Hardicraft Haakpakket online kopen

Met de haakpakketten van Hardicraft hoef je de deur niet meer uit! In een haakpakket zit alles wat je nodig hebt voor een prachtig resultaat. Van patroon, garen tot vulling alles wat je nodig hebt, vind je in het pakket. Het enige dat je nog nodig hebt is een haaknaald. Alle materialen zijn uiteraard van de beste kwaliteit. Door de stijlvolle verpakking zijn de sets ook heel geschikt als cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf! Laat je verrassen door de haakpakketten van Hardicraft. En naast dat we de pakketten in de winkel hebben kun je hardicraft haakpakket online kopen bij De Foamtastische Huiskamer. Door een actuele voorraad leveren wij je haakpakket snel aan huis.Dus online bestellen vanuit je luie stoel en dan heerlijk haken.

Wij raden voor alle haakpakketten van Hardicraft haaknaald 2,5 aan. Alleen de pakketten met gemêleerd garen kunnen gehaakt worden met haaknaald 3,0. Voor een strakker (kleiner) resultaat kiest u een kleinere haaknaald.