Kaarten met en zonder envelop

Verstuur een kaart en maak hem zelf

Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen. Een bijzonder moment. Van wie is het? Is het zelfgemaakte kaart?  Een kaart versturen is dan ook erg leuk want je maakt er iemand heel blij mee. Vind je het ook altijd zo bijzonder als iemand die kaart zelf heeft gemaakt? Een zelfgemaakte kaart krijgen is bijzonder.

Blanco kaarten om zelf kaarten te maken

De  Foamtastische Huiskamer heeft alles in huis om zelf  kaarten  te maken met vele technieken zoals bijvoorbeeld handlettering. Als je wilt gaan kaarten maken heb je eerst natuurlijk blanco kaarten nodig. Blanco kaarten zijn te vinden in het uitgebreide assortiment van de Foamtastische Huiskamer. Enkele kaarten, dubbele kaarten, dichte kaarten en kaarten met een passe-partout. Voor alle ideeën hebben ze passende blanco kaarten. De Foamtastische Huiskamer heeft blanco kaarten met en zonder envelop.

Blanco kaarten met en zonder envelop koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw blanco kaarten, met en zonder envelop. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het assortiment met 15.000 artikelen.
Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.