Puntenslijper | Gum

Puntenslijpers, gummen en schuurplankjes: zijn onmisbaar voor iedere kunstenaar en hobbyist. Je vindt het allemaal bij De Foamtastische Huiskamer.

Puntslijpers online kopen

Ben je op zoek naar een puntenslijper? Puntenslijpers koop je eenvoudig online bij De Foamtastische Huiskamer.
Wij hebben de beste merken, zoals Faber Castell en Koh-I-Noor op voorraad. Het doel van een goede puntenslijper is het in orde houden van jouw potloodpunt. Een puntenslijper zorgt niet alleen dat het hout weggeslepen wordt, maar ook dat je jouw kunstwerk piekfijn op papier kan krijgen. Een puntenslijper is een onmisbaar instrument.  Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog je punten slijpen.

Bestellen gummen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Een kleine en handzame gum voor in je etui, stofvrije gum of een electrische gum? Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we het allemaal. Zoals bijvoorbeeld de Faber Castell gummen, gumpotloden en de gummen van Koh-I-Noor. De electrische gum van Derwent is ideaal voor het maken van ongewone effecten in combinatie met verschillende tekentechnieken. Deze worden ook gebruikt voor het 'uitgummen' van IndigoBlu FlitterGlu Mega-Flake afbeeldingen. Door dit grote assortiment aan gummen zowel in de winkel als online vind je altijd wat je zoekt bij de Foamtastische Huiskamer. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag bij het online kopen van je gum.

Schuurplankje potlood bestellen

Houten schuurplankjes met zeer fijn schuurpapier zijn ideaal om de punten van potloden zeer fijn aan te scherpen. Ze zijn vooral onmisbaar voor pastel- en krijtpotloden. Ook je doezelaar kun je over je schuurplankje halen totdat de kleur verwijderd is en er weer een punt aanzit. Op het plankje zitten meerdere schuurpapiertjes.