IndigoBlu Mega Flake

IndigoBlu Mega-Flake (ook wel Gildingflake of megaflakes genoemd) is het ideale hobbymateriaal om je mixed media project te verfraaien. Je vind deze producten bij de Foamtastische Huiskamer, net als alle andere producten van IndigoBlu.

Wat zijn de Indigoblu Mega Flakes?

IndigoBlu Megaflakes zijn vlokken van flinterdun metaalfolie, verkrijgbaar zijn in verschillende prachtige kleuren. Op verschillende manieren te gebruiken, bijv. op chipboard. Of maak een stempelafdruk met FlitterGlu, bedek deze met Mega-flake, even laat drogen en wrijf vervolgens de overtollige metaalvlokken van uw project.


Waar gebruik ik de Mega-flakes voor?

De Megaflakes van IndigoBlu zijn dunne flakes van metaal en kunnen worden gebruikt voor:
  • het maken van achtergronden
  • stempelen
  • verfraaien van embellishments

De mega flakes zijn heel veel zijdig want je kunt ze ook gebruiken in combinatie met alcoholinkt.

IndigoBlu Mega flakes online kopen

In onze hobbywinkel in Goirle regio Tilburg hebebn we de mega flakes actueel op voorraad. En dat maakt het makkelijker om kleuren te vergelijken en je keuze te maken. Maar soms kun je niet van huis of will je lekker shoppen vanuit je luie stoel. Kies er dan voor IndigoBlu Mega Flakes online kopen. Door de actuele voorraad bij De Foamtastische Huiskamer en de snelle levering heb je jouw bestelling megaflakes zo in huis.
En bij ons vind je ook alle andere IndigoBlu producten, want De Foamtastische Huiskamer is de IndigBlu specialist van de Benelux.