Schilderen op nummer

Schilderen op nummer is een ontspannende hobby die een echte kunstenaar van je maakt, zelfs als je nog geen enkele ervaring hebt.
Het werkt heel eenvoudig met behulp van de bijgeleverde instructies en tips. Kies de verf en zoek het bijbehorende kleurnummer op het canvas doek. Laat jouw creativiteit de vrije loop gaan!
De set wordt geleverd met acrylverf, dit droogt snel en is op waterbasis. Je hebt dus geen last van vervelende geurtjes en de penseel kan met water schoongemaakt worden.

Schilderen is een super leuke hobby. Maar hoe begin je nu op zo`n blank canvas...

Schilderen op nummer

Met schilderen op nummer kun je iets makkelijker een start maken met schilderen. Het pakket bevat een ondergrond met vakjes en nummers, een aantal kleuren acrylverf, een penseel en instructies. Stap voor stap kom je tot een prachtig eindresultaat. De Foamtastische Huiskamer heeft pakketten voor schilderen op nummer in verschillende maten en prijsklasses. Leuk om kado te geven maar ook om zelf aan de slag te gaan.

Painting by number

Er is een ruime keuze aan pakket voor painting by number. De hobby painting by numers is een leuk voor jong en oud. Van kleine schilderijtje van 10 x 10 cm tot grote schilderijen van 40 x 60 cm. Painting by nummber is er in vele maten en afbeeldingen. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen voor een painting bij number pakket. Bestel dan jouw schilderen op nummer online bij De Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraden. En in de winkel helpt ons shopteam je graag met je productkeuze.