Druppels

Plastic ballen die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic Druppels kopen

Wil je voor jouw project plastic druppels kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic druppels kopen. Dus in welke maat je een plastic druppel zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic druppels kopen.

plastic druppels transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic druppels transparant. Deze plastic druppels transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic druppels transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic druppels transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic druppels om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic druppels om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic druppels om te vullen.