Ogen | Lichaamsdelen

Ben je op zoek naar veiligheidsogen, wiebelogen, robotonderdelen of andere onderdelen van het lichaam? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres.

Wiebelogen kopen bij De Foamtastische Huiskamer

We hebben ogen in allerlei vormen en maten, met en zonder wimpers. Je kunt het zo gek niet bedeneken of we hebben ze. Onze voorraad is up to date en door de snelle levering kun je snel verder met je project. Heb je vragen? Bel of mail en we staan je graag te woord.

Veiligheidsogen online bestellen

Veiligheidsogen zijn er in alle soorten en maten. Geef je gebreide of gehaakte knuffel extra uitstraling mee met een leuk stel zwarte, gekleurde of sprankelende oogjes. Kies de juiste maat en geef dat knuffeldier die oogopslag om van te houden. Heb je vragen over de materialen? Bel of mail ons. Het deskundige team van De Foamtastische Huiskamer staat klaar voor al je vragen.

Teddybeer neuzen bestellen

Neuzen zijn er in verschillende vormen en maten. Een dikke neus geeft een gemoedelijk karakter weer en een kleine neus is juist iets voor een beer met een eigenwijze blik. Wij hebben twee maten in een zakje zitten zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke uitdrukking het beste bij je beer past.