Glitterfoam | Metallic eva foam

Bij de Foamtastische Huiskamer hebben wij schitterende glitterfoam met diverse soorten en kleuren glitter.
Glitter foam is een soort EVA foam in diverse soorten glitter.
Met dit knutselfoam kunnen kinderen, maar ook zeker volwassene lekker knutselen!
De glitter foam vellen zijn erg soepel en zacht en hierdoor makkelijk te bewerken met een schaar.

Gebruik van Glitterfoam


Het Glitterfoam uit onze winkel is makkelijk te lijmen met verschillende soorten lijm. Onze Wakol lijm is een goede optie om EVA foam zoals het glitter foam te lijmen. Ook simpele knutsellijm is goed te gebruiken voor de Glitter foam. Vooral bij het knutselen met de kinderen is de knutsellijm een goede optie.
Onze Glitterfoam vellen zijn 2 mm dik en kan goed worden gebruikt in combinatie met EVA foam en hoedenfoam en pruikfoam.
Doordat de basis van het glitterfoam EVA foam is kan deze ook onder de naaimachine worden gebruikt.
Door meerdere lagen Glitterfoam op elkaar te plakken kan er een mooi 3D effect worden gecreeerd.
Ook kunnen er leuke effecten gemaakt worden door het glitter foam te knippen met een kartelschaar.

Soorten glitterfoam


Glitterfoam is te verkrijgen in allerlei verschillende vormen en maten. Zo zijn er bij ons Glitterfoam vellen verkrijgbaar om zelf leuke vormen mee te maken. Denk hierbij aan leuke glitterfoam letters of zelfs glitter foam stickers.
Voor veel projecten van scrapbooking is het glitter foam een leuke optie voor wat extra details en trekt echt ogen naar zich toe. Ook hiervoor is het makkelijk te bewerken met een schaar of pons. Het 3D effect van meerdere lagen op elkaar is ook erg leuk voor kaartmaken en scrapbooking!
Doordat het foam veel gebruikt wordt onder kinderen, is het glitterfoam een ideaal product om lekker mee te knutselen op kinderfeestjes! Zo kun je er bijvoorbeeld leuke kroontjes, sieraden doosjes of fotolijstjes mee maken en versieren.