Scharen en messen

Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we diverse knip- en snijmaterialen. Zoals verschillende soorten hobbymessen, papiersnijders, scharen en meer. Voor elke hobby hebben we het juiste materiaal op voorraad.

Hobbymes kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Heb je een hobbymes nodig voor het snijden van papier, karton, faom of wat dan ook? In de online winkel van de hobbyshop hebben we verschillende soorten messen, zoals hobbymessen en afbreekmesjes. En natuurlijk ook de reservemesjes. Kun je niet zo goed een keuze maken voor jouw project. Bel of mail ons en onze ladies van De Foamtastische Huiskamer helpen je graag verder met je creativiteit.

Papiersnijder online bestellen

Papier Snijders en guillotine papiersnijders voor het mechanische snijden van alle formaten. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we diverse soorten en maten. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag.

Hobbyschaar kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Op zoek naar een hobbyschaar? Hobbyscharen koop je eenvoudig online bij De Foamtastische Huiskamer.
Onze hobbyscharen zijn geschikt voor algemeen knipwerk, naaiwerk, kinderen, linkshandigen, knutselen en nog meer hobby's. Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Het Foamtastische team staat voor je klaar. We helpen je graag.