Scharen en messen

Scharen van goede kwaliteit

Kwalitatief goed gereedschap is de basis en een voorwaarde om fijn te kunnen knutselen en mooie resultaten te krijgen. Goede scharen zijn niet te missen. Je hebt scharen bij elke creatieve bezigheid nodig. Kwaliteit is dus belangrijk. Bij De Foamtastische Huiskamer ben je aan het juiste adres. Met scharen knip je niet alleen papier. Met onze scharen kun je veel meer zoals bijvoorbeeld textiel of leer. Je kunt er ook vormen mee knippen. Onze hobbyscharen zijn geschikt voor algemeen knipwerk, naaiwerk, kinderen, linkshandigen, knutselen en nog meer hobby's.

Messen voor alle materialen

De Foamtastische Huiskamer heeft vele soorten messen in het assortiment om vele materialen goed te kunnen snijden. Wil je papier, karton, foam of wat dan ook snijden dan hebben wij de juiste messen voor je. Ook hebben we bij deze messen reservemesjes zodat je steeds verzekerd bent van goed snijgereedschap. Wij helpen jou graag met jouw creativiteit en  jouw project tot een goed einde te brengen en zorgen voor de juiste materialen.

Snijgereedschap koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we vele soorten snijgereedschap. Snijgereedschap om te kunnen knippen en snijden.  Snijgereedschap zoals verschillende soorten hobbymessen, papiersnijders, scharen en meer. Voor elke hobby hebben we het juiste materiaal. Laat je hiervoor goed adviseren. Ons shopteam staat steeds voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen bij je bestelling. Alles gaat gemakkelijk en snel in onze webshop maar je kunt ook lekker komen snuffelen in onze winkel in Goirle. Je koopt bij ons vertrouwd en wij garanderen een persoonlijke service. Wij zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden.