Textielgaren | Spaghettigaren

Met textielgaren kun je heel veel leuke dingen maken

Lekker knutselen, lekker handwerken, lekker creatief bezig zijn. Handwerken is een van de passies van De Foamtastische Huiskamer. Je kunt er alle kanten mee op. Er zijn vele technieken maar ook door de grote variatie aan materialen is er heel veel mogelijk. Textielgaren is een materiaal met veel mogelijkheden. De Foamtastische Huiskamer heeft textielgaren in haar assortiment van 100% polyester. Kenmerkend voor textielgaren zijn de brede draden. Textielgaren is wat dikker garen wat rekbaar is. Je kunt er vanalles mee maken zoals kussens, dekens, tassen, vloerkleden en andere woonaccessoires zoals bijvoorbeeld een lampenkap en natuurlijk nog veel meer. Hoe ver reikt jouw creativiteit?

Met spaghettigaren maak je leuke woonaccessoires

Ben je op zoek naar een materiaal om bijvoorbeeld woonaccessoires te maken? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. De Foamtastische Huiskamer heeft spaghettigaren in haar assortiment. Met spaghettigaren kun je o.a. breien, haken en weven. spaghettigaren is duurzaam en makkelijk te verwerken. Het is vooral de structuur van de stof die het garen zo stevig maakt. De Foamtastische Huiskamer helpt je graag door het geven van ideeën en adviezen. Wij willen net als jij dat je project een succes wordt.

Bandjesgaren kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Textielgaren of bandjesgaren kopen? Bandjesgaren is een goede keuze. Je kunt er veel mee maken met vaak een verrassend effect. Het is leuk voor een project voor jezelf maar je kunt met bandjesgaren ook een leuk cadeau maken, een mooi persoonlijk cadeau. Wil je bandjesgaren kopen dan ga je naar de webshop of de winkel van De Foamtastische Huiskamer. Kies uit onze mooie kleuren en ga aan de slag. Wij willen je daar graag bij helpen. We beantwoorden je vragen en helpen je bij je bestelling. Goede producten en een persoonlijke service. Dat krijg je bij De Foamtastische huiskamer. We zorgen voor een snelle verzending.