Waspen | Waxpen

Met een waspen maak je een persoonlijke kaars

Vind je het leuk om zelf kaarsen te maken? Of ben je geïnteresseerd in het decoreren van kaarsen om ze een persoonlijk tintje te geven? Met Foamtastic Crafts kun je jouw kaarsen maken met verschillende thema's, zoals verjaardagen, jubilea, Kerst, Pasen, en nog veel meer. Met een waspen kun je gemakkelijk je eigen kaarsen decoreren, zelfs met tekst! Het is bijvoorbeeld erg leuk om een persoonlijke boodschap op een kaars te schrijven en deze als cadeau te geven. Bij Foamtastic Crafts delen we graag onze creativiteit met jou. Geef jouw creativiteit een boost en ontdek het assortiment van Foamtastic Crafts..

Kaarsen beschilderen is gemakkelijk met kaarsenwas pennen

Kaarsen beschilderen is heel eenvoudig met kaarsenwas pennen. Het is een veilige manier om jouw kaarsen te decoreren. In kaarsenwas pennen zit een crèmige was die perfect is voor het versieren van kaarsen. Je brengt de was direct vanuit de tube aan op de kaars met de versierpennen. Voor grotere oppervlakken kun je een spons of spatel gebruiken. Ook kun je de was aanbrengen in combinatie met een sjabloon voor leuke afbeeldingen, patronen of teksten. Jouw decoratie brandt veilig mee met de kaars.

Waxpennen zijn er in 18 verschillende kleuren

Ontdek het assortiment van Foamtastic Crafts. Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle vind je een ruim assortiment aan de beste hobbymaterialen, waaronder waxpennen. De waxpennen zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren, die je ook onderling kunt mengen. Wil je meer informatie? Heb je vragen over waxpennen of andere hobbymaterialen? Het team van Foamtastic Crafts staat voor je klaar om hun passie met je te delen, je te helpen bij het maken van een keuze of om je bestelling te begeleiden. We zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt gaan met jouw creatieve projecten.