Pixel Hobby Kaarten

Een super leuke klein maar toch creatief kadootje is een Pixelhobby kaart. Setje. Deze setjes bevatten 3 pixelhobby matjes, een patroonboekje, een kettinkje en een pixelhobby medaillon. Hiermee maak je een leuke pixel medaillon sleutelhanger.

Pixel kaarten kopen

Van de pixel kaarten zijn heel veel verschillende figuren en de serie wordt steed uitgebreid met nieuwe pixel kaarten voorbeelden. Zeker rond de kadootjes tijd is het een leuk idee  om een pixel kaart te kopen en te sturen naar mensen.  Een pixelhobby kaarten is er met dieren, met smiley’s en met tekst. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie van de pixelhobby. Pixel kaarten kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer want wij hebben een snelle levering door actuele voorraad.

Pixel kaarten/h2>
Soms heb je zelf een leuk patroon gevonden voor een pixel kaarten en ben je op zoek naar losse pixel kaarten en losse pixelmatjes. De Foamtastische Huiskamer heeft deze pixel kaarten in meerdere kleuren voor je verpakt. Zijn deze niet op voorraad? stuur ons gerust een mail en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen! Zo kun je zelf bepalen welke kleur jij vind passen bij jouw ontwerp.