Pixelhobby Medaillon

Een super leuke klein maar toch creatief kadootje is een Pixelhobby medaillon. Setje. Deze setjes bevatten 3 pixelhobby matjes, een patroonboekje, een kettinkje en een pixelhobby medaillon. Hiermee maak je een leuke pixel medaillon sleutelhanger.

Pixel medaillon kopen

Van de pixelmedaillon zijn heel veel verschillende figuren en de serie wordt steed uitgebreid met nieuwe pixel medaillon voorbeelden. Zeker rond de kadootjes tijd is het een leuk idee  om een pixel medaillon kopen.  Een pixelhobby medaillon is er met dieren, met smiley’s en met tekst. Maar je kunt met een pixel medaillon boekje nog veel meer pixel medaillon sleutelhangers maken dan alleen die uit het patroonboekje. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie van de pixelhobby medaillons. Pixel medaillon kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer want wij hebben een snelle levering door actuele voorraad.

Pixel medaillon set

Van de Pixelhobby medaillon sleutelhanger is ook een set waar 10 pixelmatjes in zitten, een patronenboekje, 3 kettinkjes en 3 transparante medaillon sleutelhangers. Met deze leuke pixelmedaillon set kun je gelijk aan de slag en heb je 3 hele gave pixel hobby medaillon sleutelhanger. Bij De Foamtastische Huskamer hanteren wij actuele voorraden dus je hebt je pixel medaillon set snel in huis. Of kom naar onze hobbywinkel en ons shopteam helpt je graag bij je vragen.

Pixel medaillon sleutelhanger

Soms heb je zelf een leuk patroon gevonden voor een pixel medaillon sleutelhanger en ben je op zoek naar losse pixel medaillons en losse pixelmatjes. De Foamtastische Huiskamer heeft deze pixel medaillons in meerdere kleuren per 2 voor je verpakt. Zo kun je zelf bepalen welke kleur jij vind passen bij jouw ontwerp. Ook de losse pixel hobby medaillon koop je bij De Foamtastische Huiskamer.