StaZon ink

StazOn inkt is een inkt op oplosmiddel basis. Deze pigment ink is niet water oplosbaar, hij is kleurecht, watervast en krasvast.

De inkt is speciaal ontwikkeld om op half poreuze en niet poreuze ondergronden gebruikt te worden. Metaal, shrink plastic, plastic sheet, aluminium folie, leer en glas zijn geen probleem voor deze veelzijdige inkt.

Stazon pigment ink met meerdere pigmentlagen

Stazon ink bevat meerdere pigmentlagen, heldere en vooral dekkende kleuren, droogt snel op de meeste oppervlakken, waaronder papier, metaal, glas, plastic en acetaat, kan worden gebruikt in combinatie met embossing poeder, zelfs op niet-poreuze oppervlakken, ideaal voor haarscherpe stempelafdrukken

Online StaZon kopen

De veelzijdige Stazon inkt vind je in de uitgebreide collectie inkten van De Foamtastische Huiskamer. Je kunt in de winkel de kleuren goed bekijken en ons shopteam adviseert je dan ook graag over hoe en welke inkt je het beste kunt gebruiken. Maar soms wil je liever online Stazon kopen. Bij De Foamtastische Huiskamer geen probleem, actuele voorraden, veilge betaalmethoden en snelle levering hoort bij onze service

Stazon inkt kan op de volgende ondergronden:

  • Metaal,
  • Shrink plastic,
  • plastic sheet,
  • aluminium folie,
  • leer
  • glas

Al deze ondergronden zijn geen proleem voor deze veelzijdige inkt. De inkt kan eenvoudig verwijderd worden met de speciale Stazon Cleaner. DE stazon stempelkussen is echt een vaste waarde in jouw craftmaterialen.

Stazon Metallic Ink

De metallic uitvoeringen van de Stazon inkt bevatten een inkt die vrij dik, wat stroperig is. Deze stempeldozen worden ongeinkt geleverd in een pakketje met een inker en een mini Squeegee.
Breng de inkt aan met een paar druppels, niet teveel omdat de inkt even tijd nodig heeft om in het stempelkussen te trekken. Verdeel de inkt over het kussen met de Squeegee.