Latex en mallen maken

Zelf mallen maken is leuk en simpel. Voor het maken van je eigen mallen hebben we verschillende producten. Putty van Silli's Creations in 2 soorten, zowel voor Food als Non-Food. En Gietrubber/siliconen.

Putty van Silli Creations, siliconenmallen kopen | Alginaat | Vloeibaar rubber

Wil je graag aan de slag met zelf mallen maken? Bij De Foamtastische Huiskamer ben je hiervoor aan het juiste adres. Met de unieke kneedbare culinaire siliconen van sillicreations mix, kneed en vorm je elke gewenste vorm.
De siliconen lijken op klei en zijn dus zeer makkelijk te gebruiken. De mallen gemaakt met ‘SILLI’ zijn zeer flexibel, daardoor erg goed toe te passen. Omdat je alleen gebruikt wat je nodig hebt is het gebruik efficiënt en dus betaalbaar! Heb je een vraag? Onze ladies van De Foamtastische Huiskamer staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Vloeibaar rubber online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Met behulp van vloeibaar rubber is het mogelijk om van een bestaand model met een gedetailleerd of complex oppervlak een elastische mal te maken. Denk hierbij aan ornamenten, reliëfs, rozetten, kaarsen, fossielen en beelden. Ook worden rubbers toegepast bij het ontwikkelen van prototypes en het op eenvoudige wijze dupliceren van onderdelen gemaakt van polyester, epoxy, gips, beton of was.
Voor het vervaardigen van elastische mallen kan gebruik gemaakt worden van latexrubber, polyurethaanrubber of siliconenrubber. Dit is een super gaaf hobbymateriaal om onderdelen te maken voor:
  • cosplay
  • theaterproducties
  • toneelstukken
  • fantasy outfits

heb je inspiratie of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag. En we maken het je makkelijker om je mallen of vloeibaar rubber online te kopen.