Zelfhardende klei, curry 1000gr

Luchtdrogende klei

Zelfhardende klei, curry 1000gr
Zelfhardende klei, curry 1000gr
5.45 *Prijzen zijn inclusief btw
Zelfhardende klei in curry gele kleur. Hoeft niet gebakken te worden om uit te harden. En je kunt de klei gebruiken in de gele kleur of het eindproject overschilderen.

Bewaar de overgebleven klei zo luchtdicht mogelijk.
Op zoek naar een leuke en kindvriendelijke activiteit? Ontdek onze zelfhardende klei in de kleur curry! Speciaal ontworpen voor kinderen, biedt onze currykleurige zelfhardende klei een spannende manier om creatief bezig te zijn.

Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop terwijl ze spelen en creëren met onze veilige en gemakkelijk te gebruiken zelfhardende klei. Of ze nu hun favoriete dieren willen boetseren, fantasierijke figuren willen maken of gewoon willen experimenteren met vormen en texturen, onze currykleurige klei staat garant voor urenlang plezier.

En het beste van alles is dat onze zelfhardende klei in currykleur perfect te combineren is met kindvriendelijke verfproducten zoals Cadence of Plus Color uit ons assortiment. Laat je kleintjes hun kunstwerken tot leven brengen met levendige kleuren en creatieve penseelstreken.

Geef je kinderen de kans om hun artistieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen met onze currykleurige zelfhardende klei. Bestel vandaag nog en laat de creativiteit stromen!