Linnenkarton 30 x 30 cm

Scrapformaat linnenkarton is de basis voor een mooie scraplayout. Maar doordat het linnnenkarton in 30 x 30 cm door en door gekleurd is kun je dit ook prima gebruiken voor enveloppen en doosjes.

De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer uitgebriede collectie linnenkarton in 30 x 30 cm. De vellen zijn verpakt in pakjes van 10 waardoor de prijs van dit kaartenkarton scherp is. De actuele vooraden bij De Foamtastishce Huiskamer zorgen er voor dat jouw bestelling linnenkarton online snel wordt verstuurd.

Dus ook voor kaartenkarton in scrapformaat is de Foamtastische Huiskamer jouw hobbywinkel in Goirle en hobbywinkel online.

Dit cardstock is is gemaakt van de dunne vezels van de stengel van een vlasplant. Na een verwerkingsproces is het eindresultaat een sterk, waterbestendig papier met een duidelijke geweven uiterlijk. Scrap cardstock is veelal iets dikker ongeveer 220 grams en zuurvrij.

Cardstock en kaartenkarton in verschillende maten en kleuren

In onze hobbywinkel in Goirle, De Foamtastische Huiskamer hebben we een grote collectie met kaartenkarton en linnenkarton. Ideaal voor jouw nieuwe scraplayout, mixed media project, kadodoosje etc.
Dit een een prachtig kwalitatief karton dat niet scheurt en fijn is in het verwerken. Het karton heeft een structuur van linnen en is door en door gekleurd. Daardoor krijg je geen witte randen bij het rillen en embossen van het karton. Het linnenkarton is er in heel veel verschillende kleuren. Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste kleurkeuze van jouw kaartenkarton

Linnencardstock goedkoop en snel bij je in huis

Bij de Foamtastiche huiskamer is het linnencardstock verpakt per 10 vel. Daardoor kunnen we een scherpe prijs hanteren. Dus wil je linnencardstock goedkoop aanschaffen dan is De Foamtastische Huiskamer een goed adres. Je kunt het zelf online reserveren en in onze hobbywinkel ophalen. Dat bespaart je de verzendkosten . In Goirle en Riel bezorgen we gratis en in de regio Tilburg voor maar 2 euro. Dus linnencardstock goedkoop en snel bij je in huis daarvoor moet je bij De Foamtastische Huiskamer zijn.