Faber Castell Albrecht Durer

Maak mooie aquarellen met Faber Castell Albrecht Dürer aquarelpotloden

Het maken van een aquarel doe je normaliter met aquarelverf. Aquarelverf bestaat uit een harde pigment die nat gemaakt wordt, waarna de pigment door het water wordt opgenomen. Hiervoor heb je een penseel nodig. Maar als jij graag wilt aquarelleren, maar niet zo handig bent met een penseel, dan is er een alternatief, namelijk aquarelpotloden. De harde pigment kan namelijk als kern voor een potlood dienen. Hiermee combineer je ook twee technieken. Je maakt een mooie tekening met potlood én een aquarel door je tekening nadien met een penseel nat te maken. Ga je voor de Faber Castell Albrecht Dürer aquarelpotloden, dan maak je gebruik van een hoogwaardige aquarelpotlood.

De hoge kwaliteit van Albrecht Dürer van Faber Castell

Met de lijn Albrecht Dürer van Faber Castell, geniet je van hoogwaardige aquarelpotloden. De lijn is vernoemd naar de Duitse kunstschilder en tekenaar Albrecht Dürer, die in de 15e eeuw erg populair was. De lijn bestaat uit 120 verschillende aquarelpotloden, zodat iedere kleur wel te krijgen is. De potloden kunnen per stuk worden gekocht, maar het is ook mogelijk om een complete set aan te schaffen. Dit zijn sets vanaf 12 kleurpotloden tot een volledige set met alle 120 kleuren. Met de laatste set geniet je van onbegrensde mengmogelijkheden. De potloden hebben een hoogwaardige pigment met een hoge kleurkracht en lichtbestendigheid.

Faber Castell Albrecht Dürer kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Jij kunt nu heel gemakkelijk aquarelleren met de aquarelpotloden van Faber Castell. Wil jij Faber Castell Albrecht Dürer kopen, kom dan naar De Foamtastische Huiskamer in Goirle. Wij verkopen alle Albrecht Dürer aquarelpotloden per stuk of in een set. Mocht je niet in de buurt wonen of geen mogelijkheid hebben om onze winkel te bezoeken? Dan maken wij het je gemakkelijk met onze webshop. Bestel online en wij zorgen dat je de bestelling zo snel mogelijk thuis ontvangt.