Edding 400 marker | Edding 404 permanent marker

De permanent marker van Edding is een handige veelzijdige marker. Hij is er in vele puntdiktes. De Edding 400 met zijn 1-2mm punt en de Edidng 404 met zijn 0,75mm punt zijn geliefde permanent markers voor in en om het huis en in de hobbykamer.

De Edding 400 permanent marker voor fijne lijnen in vele kleuren

Kleine voorwerpen zoals scharen, lijmrollers of schoolbenodigdheden markeren. Dat doen we allemaal wel eens, nietwaar? Met de duurzame en slijtvaste edding 400 permanent marker is dat heel makkelijk. De fijne punt zorgt voor een kleine schrijfbreedte, zodat je vrijwel alle materialen zeer precies kunt markeren.

Hij is beschikbaar in veel kleuren, allemaal geschikt voor het markeren van verschillende materialen, zoals kunststof, hout, metaal, glas en karton. De watervaste, sneldrogende, reukarme en lichtechte edding 400 permanent marker is de perfecte oplossing voor betrouwbare markeringen op plekken waar ruimte beperkt is. Zo is een Edding 400 zwart een handige basis marker voor allerlei projecten.

De Edding 404 permanent marker voor de fijnste lijnen

Soms zijn er situaties waar een normale punt gewoon te breed is voor het markeren van voorwerpen. Stel je eens voor dat je een pen voor een etui moet markeren, of een schroef of een klein potje. Hier verricht de extra dunne schrijfdikte van de duurzame en wrijfvaste edding 404 permanent marker wonderen op bijna alle materialen.

Hij is beschikbaar in veel kleuren, allemaal geschikt voor het labellen van allerlei verschillende materialen, inclusief kunststof, hout, metaal, glas en karton. De watervaste, sneldrogende, reukarme en lichtechte edding 404 permanent marker is de beste keuze voor de fijnste markeringen en om zeer precies te labelen.

Deze Edding 404 is er in 4 prachtige kleuren. Rood, zwart, blauw en groen een permanent marker met fineliner punt. De ideale basismarker voor in huis, op kantoor en in je hobbykamer.