Edding 751 | Lakmarker | 1-2mm

Met de Edding lakmarker 751 kun je makkelijk tekenen op gladde oppervlakken en ze versieren. Met de 1-2 mm dikke ronde en zachte punt van de Edding 751 lakmarker kun je gedetailleerde inscripties en decoraties maken op glazen oppervlakken, kerstballen, koekjestrommels of bewaardozen. De inkt dekt heel goed en is zeer duurzaam.

Edding Lakmarker 751 makkelijk in gebruik

Het werken met deze Edding lakmarker 751 is een prettige ervaring door de reukarme inkt. Verder is hij water- en wrijfvast evenals licht- en hittebestendig. De Edding 751 glanslakmarker is verkrijgbaar in een groot aantal levendige kleuren. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie lakmarkers van Edding. Daarom is een edding lakmarker 751 kopen bij De Foamtastiche Huiskamer een goed idee.

Online lakmarker 751 kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lakmarkers zijn geschikt voor het maken van permanente en watervaste teksten en decoraties. Leuk voor bijvoorbeeld wenskaarten en cadeaus. Je kunt ze gebruiken op alle gladde oppervlakken zoals glas, metaal, kunststof, leer, papier en nog veel meer materialen. Ook op donkere en transparante materialen komen de edding lakmarker 751 goed tot hun recht.