Edding 780 | Lakmarker | 0,8 mm

Met deze Edding lakmarker 780 kun je sierlijke letters, elegant lijnen of fijne schetsen tekenen. Deze glanslakmarker is het ideale instrument voor dit soort projectjes. De Edding lakmarker 780 met zijn zeer fijne punt van 0,8 m is ideaal voor het maken van uitnodigingen en kleine kunstwerken, prachtige kleine cadeautjes en decoratieve voorwerpen. Hij schrijft tekens goed dekkend op donker gekleurd papier of kaarten en op gladde oppervlakken zoals glas, metaal of kunststof.

Edding Lakmarker 780 makkelijk in gebruik

Het werken met deze Edding lakmarker 780 is een prettige ervaring door de reukarme inkt. Verder is hij water- en wrijfvast evenals licht- en hittebestendig. De Edding 780 glanslakmarker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie lakmarkers van Edding. Daarom is een edding lakmarker 781 kopen bij De Foamtastiche Huiskamer een goed idee.

Online lakmarker 780 kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Lakmarkers zijn geschikt voor het maken van permanente en watervaste teksten en decoraties. Leuk voor bijvoorbeeld wenskaarten en cadeaus. Je kunt ze gebruiken op alle gladde oppervlakken zoals glas, metaal, kunststof, leer, papier en nog veel meer materialen. Ook op donkere en transparante materialen komen de edding lakmarker 780 goed tot hun recht.

De inkt droogt snel en is lichtbestendig, water- en wrijfvast evenals reukarm – voor duurzame resultaten en comfortabel gebruik.