Fineliner

Fineliners staan bekend om hun fijne punt waar je heel precies mee kunt werken.  De fineliner, of fijnschrijver is een tekenpen met een punt van vilt. Je kunt er goed lijntekeningen mee maken met een stabiele lijndikte.

Er zijn fineliners met watervaste inkt, maar er zijn ook fineliners met inkt op waterbasis. Fineliners worden veel gebruikt door comic tekenaars, illustratoren, grafici, schrijvers, maar door de lage prijs zijn fineliners ook veel gebruikt door beginnende kunstenaars en studenten. En natuurlijk zijn fineliners niet meer weg te denken bij (bullet) journaling, handlettering, doodling en tekenen.

Online kopen fineliner bij de Foamtastische Huiskamer

Fineliner: het woord zegt het al. Een fijne lijn. Die krijg je op papier bij het gebruik van een fineliner. Het is een pen met een dunne schrijver. Een echte klassieker onder de schoolspullen. Fineliners zijn eigenlijk viltstiften die even dun schrijven als een balpen. En misschien nog wel dunner. Ze heten fineliners omdat ze dun schrijven, oftewel fijn schrijven, en omdat ze ook fijn in gebruik zijn, dus letterlijk fijn schrijven.
In ons assortiment vind je verschillende merken en diktes. De betaalbare Edding Fineliners in meerdere kleuren en voor allerdaags gebruik. Maar ook de schitterende onovertroffen watervaste fineliners van Faber Castell. Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Het Foamtastische team staat voor je klaar. We helpen je graag.