Pastel en oliepastel

Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een ruim aanbod pastelkrijt en -potloden en is direct uit voorraad leverbaar.

Compleet assortiment pastelkrijt en -potloden bij de Foamtastische Huiskamer

Pastel is een soort krijtstift om mee te tekenen en bestaat in de varianten hard pastel-, oliepastel- en soft pastelkrijt. Met pastelkrijt kan op schilderachtige wijze worden getekend. Pastelkrijt bestaat uit pigmenten die samen met kalk, gips of kaolien samengeperst zijn tot een krijtje. Als bindmiddel wordt gom gebruikt. Het materiaal is zeer zacht en kan gemakkelijk uitgewreven worden. Pastelkrijt is dekkend en kan daarom gebruikt worden op een donkere ondergrond. De merken Faber Castell en Koh-i-noor hebben we in ons assortiment. Weet je niet zo goed welke pastelkrijt je het beste kunt kopen? Neem contact met ons op en het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar.

Pastelpotloden kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Pastelpotloden kunnen in combinatie met krijt worden gebruikt. Voor het maken van fijne details zijn ze heel goed te gebruiken. De pastelpotloden van Koh-i-Noor zijn zeer goede zachte pastelpotloden, wellicht een van de beste voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. De potloden hebben een egale zachtheid, zonder harde pigmentstukjes en zijn zeer geschikt voor laag over laag techniek. Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een actuele voorraad en een snelle levering. Dus vandaag bestellen en deze week nog aan de slag.

Maak je tekening compleet met waskrijt en oliepastel

Wasco, waskrijt, wax crayon of hoe je het ook wilt noemen, we hebben het bij de Foamtastische Huiskamer. Waskrijt is een tekenmateriaal bestaande uit een kleurstift met was als bindmiddel. Het is verwant, maar niet hetzelfde als vetkrijt en oliepastel. We hebben diverse soorten op voorraad. Zodat je snel aan de slag kunt met het maken van de prachtigste tekeningen.