Faber Castell Pitt Grafiet Matt

Faber Castell Pitt Grafiet Mat is een extreem mat grafietpotlood van de hoogste kwaliteit

Faber Castell heeft een wereldprimeur op tekengebied: Pitt Grafiet Matt. Voor kunstenaars en illustratoren een geschenk uit de hemel. Heel lang was grafiet wat het was en wat niet voor mogelijk werd gehouden was dat Faber Castell grafiet heeft ontwikkeld met een mat effect van de allerhoogste kunstenaarskwaliteit. Dit matte grafietpotlood is in zachtheden van HB tot maar liefst 14B op de markt gekomen.

Met grafietpotloden mat van Faber Castell is de bekende hinderlijke glans verleden tijd

Kies jij ook wel eens voor een ander materiaal dan grafiet vanwege de hinderlijke glans die het geeft? Als je een lijn aanzet en dat je als je je papier beweegt dat je vervelende glanzende lijnen krijgt en daardoor het monochrome egale effect verliest? Of dat een mooie foto maken niet lukt vanwege die glans? Dat hoeft nu niet meer. De Faber Castell Pit Grafiet matt potloden reflecteren nauwelijks en je krijgt een mooi monochroom grafietwerk. De grafietpotloden mat van Faber Castell geven door hun hoge dichtheid een maximaal diepte-effect. De nieuwe grafietpotloden met mat effect zijn bij De Foamtastische Huiskamer zowel los als ook in sets verkrijgbaar. De Foamtastische Huiskamer verkoopt Faber Castell Pit Grafiet sets van 6 en 11 potloden van HB tot 14B.

Mat grafietpotlood Faber Castell Pitt Grafiet Mat koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Elke tekenaar of illustrator moet een mat grafietpotlood van Faber Castell geprobeerd hebben. Experimenteer met de vernieuwde mogelijkheden die dit product biedt. De Foamtastische Huiskamer is blij  Faber Castell Pitt Grafiet mat in haar assortiment te hebben. Wil je een mat grafietpotlood van Faber Castell Pitt Grafiet Mat kopen of een set ervan, kijk dan zeker naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende producten voor je klaarstaan. Ook Faber Castell Pitt Grafiet Mat behoort bij deze 15000 artikelen. Ook bij ons shopteam zijn de matte grafietpotloden van Faber Castell Pitt Grafiet Mat favoriet. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Het shopteam helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie Faber Castell Pitt Grafiet Mat of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt dan zo snel mogelijk verzonden.