Schilderen en Boetseren

Boetseren en schilderen zijn erg rustgevend en maken jouw creatieve uitspatting uniek. Bij De Foamtastische Huiskamer vindt je o.a. verf, kwasten, penselen, mediums, ecoline, klei, gips en nog veel meer. Start met je eigen mixed media project door materialen te combineren.

Schildermateriaal en materiaal voor boetseren om een uniek project te maken

Verf, vernis, sprays, medium, pigmenten, Fimo, silliconen, schildersdoeken allemaal producten die je in onze mixed media winkel De Foamtastische Huiskamer in Goirle kunt vinden. Met een assortiment van ruim 15.000 artikelen in de onlineshop heb je een ruime keuze. Natuurlijk verschillende merken acrylverf, maar zeker ook een zeer uitgebreide collectie aquarelverf en diverse markers. En wist je dat je bij ons ook gezellige en leerzame workshops kunt volgen?

Materiaal online bestellen voor schilderen en boetseren

Zoek je materiaal om te schilderen en boetseren? Kijk dan op onze site en vindt daar wat je nodig hebt. Zowel schildersmaterialen als boetseergereedschappen. Speciale penselen voor aquarelverf, siliconen penselen voor structuur in je acrylverf of rollers voor gelli print en monoprint. Maar ook de producten zoals verschillende soorten verf en klei. Je ziet ook meteen de voorraad. Kun je iets niet vinden? Neem dan contact met ons op. Het enthousiaste team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar.


Compleet assortiment voor schilderen en boetseren

Welke materialen je ook nodig hebt voor je schilder- of boetseerproject, je vindt het in onze online hobbyshop. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten klei, zoals fimo, foam clay, silk clay etc. Maar natuurlijk ook verschillende verfsoorten zoals aquarelverf, acrylverf etc.Wist je dat we ook een nieuwsbrief uitgeven met daarin allerlei nieuwtjes. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze inspirerende nieuwsbrief.