Worbla DecoArt

Worbla Deco art is een andere vorm van de Worbla producten.
Worbla Deco art is een Thermoplastisch materiaal in de vorm van kleine balletjes, of wel Worbla Deco art beads genoemd. Net als Worbla kun je Worbla Deco art kopen bij de Foamtastische Huiskamer in onze winkel in Goirle en onze webshop! Dus online Worbla Deco Art kopen is snel en makkelijk.
Worbla Deco art wordt veel gebruikt voor kostuum onderdelen zoals details in wapens en armor, Worbla Deco art Teeth of nagels, en details op sieraden.

Worbla Deco Art Tutorial

Zoals alle producten in de Worbla's Art-serie, is het geclassificeerd als onschadelijk voor de gezondheid  en  is Worbla Deco art te bewerken zonder oplosmiddel.
Worbla Deco Art wordt geactiveerd door warmte vanaf ca. 65 ° C. Na het verhitten hardt Deco art binnen 10 minuten volledig uit en kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd.
Om Worbla Deco art te gebruiken doe de gewenste hoeveelheid Worbla's Deco Art parels in een metalen of siliconen zeefje (geen plastic!) En zet het vervolgens in heet water. Als de parels transparant zijn, worden ze geactiveerd en kunnen ze in een vorm worden bewerkt of met de hand worden gemodelleerd.
Deco art is ook erg leuk in combinatie met silicone molds. Wanneer de Worbla Deco art beads zijn verwarmt kan de Worbla Deco art in de molds gedrukt worden, om hele leuke afdrukken te maken.
Het is ook te verwarmen met een heattool. Zorg hiervoor dat je een hoog bakje of zeefje gebruikt, want door de luchtstroom blazen de kleine balletjes anders alle kanten op.
Wanneer je de Worbla's Deco Art verwarmt met hete lucht, wordt hij extreem plakkerig. Door te verwarmen met water wordt deze plakkerigheid aanzienlijk verminderd. Dit is dus het advies voor Worbla Decoart beads

Worbla Deco Art kleuren met stiften of verf

Acrylverf, spuitverf of permanente viltstiften zijn geschikt om Worbla Deco art te schilderen. In geactiveerde toestand kan acrylverf ook direct worden ingekneed zodat de massa permanent de geselecteerde kleur aanneemt! Bijvoorbeeld onze lijn Plus en Amsterdam Acrylverf zijn hier heel geschikt voor.

Worbla deco art kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer!