3D Verf | Reliefpaint | Contourverf | Blobpaint

Bijzondere effecten bereik je met de verschillende soorte relief en 3d verf bij de Foamtastische Huiskamer. In deze categorie vind je verschillende soorten 3D verf. Maar ook bijvoorbeeld een medium dat je kunt vermengen met je acrylverf.

Creativ 3D liner

Verf in een fles om een 3D effect te maken. Kan worden aangebracht op karton, stof, metaal, papier en steen. Daarnaast wordt deze verf ook gebruikt om bijzondere facejewels | Blingclusters te maken.

Reliefpaint Amsterdam Talens

Relief Paint is geschikt voor het maken van lijnen in reliëf. Het hecht op zowel absorberende als niet absorberende ondergronden zoals papier, karton, hout, steen, gips, gebakken aardewerk, glas en plexiglas. De verf geeft een levendige dieptewerking en is na droging watervast. Niet geschikt voor vochtige ruimtes en buitentoepassingen. Relief Paint is ideaal voor het maken van glas-in-lood effecten in combinatie met Amsterdam deco Glass of in combinatie met Amsterdam deco Universal Satin. Verkrijgbaar in 15 kleuren in tubes van 20 ml met een handige doseertuit. Durf te dromen in kleur!

Pebeo Contourliner

PeBeo Porcelaine 150 - OUTLINERS - sneldrogende verf voor geglazuurd aardewerk, porselein, glas

Blob Paint van Viva Decor

Geweldige 3D verf voor het maken van echte 3d Dot schilderijen