Acrylverf | Cadence Gilding Metallic

Cadence Gilding Metallic voor een stralend mooi metaaleffect

Wat een mooie verf is Cadence gilding Metallic. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van schilderen. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met jou kunnen delen. Daarom hebben we een mooie collectie verf en mediums samengesteld van de beste kwaliteit. Cadence is een van deze merken maar Cadence biedt ook weer een scala aan producten. Cadence Gilding metallic is een van deze mooie producten die een heel bijzondere uitstraling geeft aan jouw creatie. Cadence Gilding Metallic geeft namelijk een nog mooiere metaalkleurige afwerking. Het is zelfs op te poetsen om tot een stralend eindresultaat te komen.


Cadence Gilding paint geeft een unieke en elegante afwerking

De collectie metallic verven bij Cadence is eindeloos. Cadence Gilding paint geeft een stralend eindresultaat. Cadence Gilding paint bevat fijne metaaldeeltjes voor heldere metaalkleuren en een fijne korrel voor een getextureerde afwerking. Daarmee leent het zich erg goed voor schilderen, sponsen, het verkrijgen van imitatie-effecten en het aanbrengen van metalen accenten op home decoratie projecten. Het geeft een unieke en elegante afwerking op elk oppervlak zoals bijvoorbeeld een geborsteld metaal effect. Het is een verf op waterbasis en hoeft niet verdund te worden. De verschillende kleuren van Cadence Gilding paint  zijn onderling mengbaar. Afhankelijk van de gebruikte techniek worden 2 lagen verf aanbevolen. Reinigen van de gebruikte gereedschappen gaat eenvoudig met water en zeep.

Cadence metallic acrylverf koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden? Bestel snel. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag de juiste keuze te maken. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je vragen hebben over Cadence metallic acrylverf neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie acrylverven van Cadence waaronder Cadence metallic acrylverf of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.