Acrylverf | Cadence Hybride

De hybride acrylverf van Cadence is geschikt voor vele ondergronden. De verf is erg pasteus, waardoor hij heerlijk verwerkt op je project.

De kleuren zijn helder en intens en hebben een semi-matte uitstraling. Met de Cadence Hybrilde acrylverf kun je heel eenvoudig op verschillende ondergronden werken. In de complete serie van CAdence Hobby & Art paints vind u een scala aan verschillende producten. De hybride verf is er in zowel heldere, dekken en semi transparante verf als in de schitterende Dora lin met hoogwaardige metallic pigmenten.

Candence multipurpose acrylverf

De Cadence Hybrid acrlyverf is een nieuwe generatie hobbyverf op waterbasis. Door de geavanceerde formule is de CAdence hybrid acrylverf er eentje met een uitstekende hechting en dekking. De acrylverf is geschikt voor alle oppervlakken zoals hout, styropor, steen, wanden, canvas, beton, metselwerk,
terracotta, papier, metaal, porselein, keramiek, glas, leer, plastic, polyester en stof.

Je kunt de Cadence multipurpose acrylverf zowel binnen als buiten gebruiken. De verf maakt je object vocht- en roestbestendig. Door de unieke formule van deze hybride acrylverf is voorbehandelen met primer / sealer is niet nodig. De Cadence acrylverf geeft een mooie dekking en zorgt voor een duurzame harde laag. Niet giftig.

Gecertificeerd volgens EN 71 & CE.
Cadence Hybrid Acrylics