Edding Raamtekenweken

Doe mee aan de internationale raamtekenweken!

Yes, het is weer zover! Van 21 november tot en met 31 december 2022 vieren we de Raamtekenweken. Wij dagen jou, jouw vrienden, familie, buren en de rest van de wereld uit om een raamtekening te tekenen. Op deze feestelijke manier laten we zien dat we met elkaar verbonden zijn tijdens de meest sfeervolle tijd van het jaar!

Deelname is leuk en tegelijkertijd heel simpel. Doorloop de onderstaande stappen en deel/upload jouw raamtekening. Wie weet win je één van de mooie prijzen! Teken je met ons mee?

Meedoen met de Raamtekenweken 2022
Deelname is leuk en tegelijkertijd heel simpel: maak een mooie raamtekening, fotografeer deze en upload jouw raamtekening hier. Digitaal verbinden we alle raamtekeningen met elkaar, waardoor we samen de langste raamtekening van de wereld maken! Bovendien maak jij na het uploaden van jouw raamtekening kans op leuke prijzen. Meer informatie wordt hieronder op de pagina in stappen uitgelegd.

Nog niet helemaal duidelijk hoe je zo'n mooie raamtekening maakt? Kijk dan de tutorials van Cynthia Vertessen en Karin Luttenberg in stap 3! Vergeet je niet jouw raamtekening met de rest van de wereld te delen met de hashtag #raamtekenweken?

Ontwerp jouw raamtekening
Het excuus 'ik kan niet tekenen' gaat bij het maken van een raamtekening absoluut niet op. Met een duidelijk sjabloon kan namelijk iedereen een prachtige raamtekening maken. Heb je er moeite mee uit de losse pols te tekenen? Dan is het belangrijk dat je een duidelijk ontwerp hebt. Wij helpen jou graag op weg met het maken van een mooie raamtekening!

Raamtekening sjablonen
Wij hebben raamtekeningen in veel verschillende december thema's, zoals kerst, winter en oud & nieuw. Alle sjablonen zijn gratis te downloaden, zodat je ze na het printen meteen kunt gebruiken! En ken je de template generator al? Hiermee maak je eenvoudig een sjabloon van een door jou gekozen afbeelding of foto. Genoeg keuze dus! Ga snel aan de slag met jouw raamtekening.

Edding krijtstiften

Alles wat je nodig hebt voor het maken van een raamtekening is een schoon raam en een goede krijtstift. De krijtstiften van edding bevatten vloeibaar krijt op waterbasis, waardoor je de raamtekening eenvoudig met een vochtige doek kunt verwijderen.

Op basis van jouw raamtekening ontwerp kun je de meest geschikte krijtstift selecteren. Kijk daarbij naar puntdikte van de krijtstift én in welke kleur(en) jij een raamtekening wilt maken. Heeft jouw raamtekening ontwerp fijne lijnen? Dan raden we de edding 4085 krijtstift aan voor jouw raamtekening! Als je een 'grover' ontwerp voor je raamtekening hebt, dan kun je de Edding 4090 krijtmarker kunnen gebruiken of misschien zelfs wel de Edidng 4095 raamstift met zijn grote beitelpunt.

Ontdek welke krijtmarker het meest geschikt is voor jouw raamtekening!