Kwastjes - Tassels - Veertjes

Kwastjes, tassels en veertjes zijn verrassende toevoegingen aan uw sieraden

Het ontwerpen en maken van je eigen sieraden geeft een hoop plezier. Of je nu beginner bent of al heel veel creaties hebt gemaakt, het blijft leuk. Er zijn ook ontzettend veel materialen die je daarbij kunt gebruiken. Denk eens aan kwastjes, tassels en veertjes. De Foamtastische Huiskamer heeft kwastjes, tassels en veertjes en andere onderdelen zoals pompoms in allerlei prachtige kleuren. Vrolijke kwastjes, mooie tassels van dik garen, kleurrijke veertjes. Je  kunt ze eindeloos combineren. Je kunt ze gebruiken in sieraden maar ook kussens mee decoreren of een slinger of muurdecoratie mee maken of gebruiken op kleding. Hoe ver reikt jouw creativiteit?

Kwastjes geven een trendy en vrolijke uitstraling

Kwastjes zijn veelzijdig. Met kwastjes geef je jouw sieraad of accessoire heel eenvoudig een trendy en vrolijke uitstraling. Ze zijn er in de mooiste kleuren. Daarmee maak je je oorbellen of armbanden extra opvallend. Daarnaast zijn ze ook erg leuk om te combineren met houten kralen of met een metalen hanger aan een ketting. Er is altijd wel iets passends te vinden. Naast sieraden kun je met de kleurrijke kwastjes ook heel gemakkelijk en voordelig een hippe sleutelhanger maken. De benodigde ringetjes en clipjes vind je ook in het assortiment  van De Foamtastische Huiskamer.

Kwastjes koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Bij de Foamtastische Huiskamer koop je kleurrijke kwastjes in de kralenhoek. Wat is jouw stijl? Hou je van stijl en exclusiviteit? Hou je van stoer of speels, vrolijk of klassiek? Sieraden maak je in jouw eigen stijl. Kwastjes en alles wat je nodig hebt koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Enthousiast geworden? Kijk in de webshop naar de uitgebreide collectie of kom snuffelen in de winkel in Goirle. Heb je vragen over onze kwastjes, andere sieraadbenodigdheden of onze andere hobbymaterialen? Ons team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder. Of bestel en we sturen het zo snel mogelijk naar je op.