Pixelhobby XL Fun Pack | Pixel XL Kubus

Naast de 'gewone' Pixelhobby, bestaat er ook Pixelhobby XL. Deze pixels zijn groter en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Pixelhobby XL bestaat uit dertig prachtige kleuren met eindeloze mogelijkheden. Er bestaan vele leuke patronen die gemaakt kunnen worden met Pixelhobby XL. Met deze patronen maak je eenvoudig de leukste kaarten, notitieboekjes, onderzettters, fotolijstjes, pennenbakjes en nog veel meer!

Pixel XL Fun Pack

Met het Pixel XL Fun pack maak je kennis met deze leuke hobby. In het setje zit een basisplaat, een patroon en 4 Pixel XL matjes. Als je figuur klaar is kun hem voorzien van zo'n handige Pixel Magneet
of verwerk hem in de speciale Pixelhobby kaarten.

Pixel Xl Kubus

Pixel XL is geschikt voor een leeftijd vanaf 4+ en stimuleert de fijne motoriek. De pixels zijn 5mm groot. Je hoeft niet te plakken/lijmen/strijken. De pixels zitten direct vast op de pinnetjes. Pixel XL is herbruikbaar. Pixel XL is vrij van giftige bestanddelen. Pixel XL is duurzaam geproduceerd. De Pixel XL heeft een lichte glans. Er zijn 24 verschillende Pixel XL sets verkrijgbaar. De figuren uit de Pixel Xl Kubes zijn bijvoorbeeld ook als onderzetter of verwerk ze in de Pixelhobbykaarten.

Inhoud: 4 Kleurpatronen, 4 kleine basisplaten (12x12 pixels), 12 pixel XL matjes