Kralen en Bedels

Maak de leukste sieraden met kralen en bedels van De Foamtastische Huiskamer

Wat een fantastische hobby is het maken van sieraden. Wat zijn er veel mooie producten om de mooiste creaties te maken. Unieke creaties die bij jou passen. Ben jij op zoek naar de mooiste kralen en bedels? Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met jou kunnen delen. De foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie kralen en bedels samengesteld waar jij zeker kan vinden wat jij zoekt.


Bij De Foamtastische Huiskamer kun je kralen en ook alle basismaterialen kopen.

Voor het maken van sieraden heb je best veel materiaal nodig. Natuurlijk wil je kralen kopen, maar ook slotjes, bedels, draad, tussenstukken etc. In de uitgebreide collectie hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer in Goirle kun je kralen kopen en vind je het hele assortiment wat je nodig hebt voor deze leuke hobby. Alle sieraadbenodigdheden kun je bij ons vinden, ook alle basismaterialen zoals sluitingen en ringen. Kijk maar eens naar het assortiment zodat je jouw eigen mooie sieraden kunt maken. Op onze materialen staat vaak QD. Dit betekent dat ze designer quality hebben. Dat is een soort Europees keurmerk voor kwalitatief zeer goed materiaal wat vooral gebruikt wordt om professionele sieraden mee te maken. Het is nikkelvrij en de plating is van écht zilver en écht goud. Deze sieradenonderdelen blijven langer mooi en geven niet af op de huid.
(wat overigens niet betekent dat ze niet kunnen verkleuren, want daar zijn veel meer onderdelen op van invloed dan alleen het product en de plating).
TQ staat voor Top Quality en is ook een Europees keurmerk voor kwalitatief goede materialen om sieraden mee te maken. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij het maken van semi professionele sieraden.


Alles wat je nodig hebt voor het maken van de mooiste sieraden koop je bij De Foamtastische Huiskamer.

De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende hobbyartikelen voor je klaarstaan. Dit in de webshop maar ook in de winkel in Goirle. Je kunt de producten dan zien en voelen. Zo wordt het kopen van kralen en bedels nog leuker, want je vind altijd iets moois in onze  kralenhoek met sieraadbenodigdheden. Je waant je er echt in een kralenwinkel. Regelmatig wordt deze hoek aangevuld met nieuwe kralen en bedels. Ook vind je er een klein assortiment aan fournituren. Heb je een beetje hulp nodig bij wat je aan sieraadbenodigdheden, kralen en bedels moet kopen, dan kun je ons team er zeker naar vragen. Mail of bel ons en we helpen je verder. Ook in de winkel staan we voor u  klaar.