Rocailles

Je maakt leuke sieraden met rocialles

Wat een fantastische hobby is het maken van sieraden. Wat zijn er veel mooie kralen.  De Foamtastische Huiskamer heeft ze in allerlei vormen, maten en materialen om de mooiste creaties te maken. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie kralen waaronder rocailles. Rocailles zijn hele kleine kraaltjes ook wel borduurkralen genoemd. Miyuki is een bekend merk rocailles. Deze staan in een andere groep. Naast Miyuki heeft De Foamtastische Huiskamer ook standaard rocailles. Miyuki kralen zijn maatvaster en blijven langer mooi. Ze hebben geen verflaag wat gewone glas rocailles wel hebben daardoor glasrocailles een grotere kans op verkleuring hebben. Zowel glasrocailles als miyuki kralen gebruik je voor het maken van je sieraden en nog veel meer leuke accessoires.  

Met rocailles kralen zijn de mogelijkheden onbeperkt

Rocaille kralen zijn super leuk te gebruiken bij het maken van verschillende sieraden zoals armbandjes, oorbellen, kettingen en zelfs ringetjes maar ook sleutelhangers en tashangers. Je kunt het zo gek niet bedenken. Dat komt omdat ze in vele kleuren en verschillende tinten per kleur en diverse maten te verkrijgen zijn. De Foamtastische Huiskamer biedt ze in allerlei maten en vele schitterende kleuren aan. Door de enorme variatie aan kleuren zijn de rocailles kralen erg leuk om te gebruiken bij het knutselen met kinderen. Rocailles kralen kunnen prima met andere kralen en materialen worden gecombineerd.

Glaskralen rocailles koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Trendy glaskralen rocailles in een bijna oneindige hoeveelheid kleuren zijn perfect om zelf hippe sieraden te maken. Je koopt glaskralen rocailles bij De Foamtastische Huiskamer. Alle materialen voor sieraden zijn bij ons beschikbaar en wij helpen u graag om een mooie combinatie te maken. Het assortiment wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Het staat allemaal voor je klaar in de webshop maar je kunt glaskralen rocaiolles ook kopen in de winkel in Goirle. Heb je vragen dan bel of mail je het shopteam en je wordt snel geholpen. Ook in de winkel staan we voor je klaar. Je bestelling wordt snel verzonden.