Pixelhobby Kubus

Van alle Pixelhobby pakketten zijn de Pixelhobby kubus heel erg favoriet. In een Pixelhobby kubus zitten 3 kleine plaatjes van 6 x 6 cm, 18 verschillende pixelmatjes en een patronenboekje.

Kaarten maken met Pixelhobby kubus

Met de resultaten uit je Pixelhobby kubus kun je heel leuk kaarten maken. Er zijn speciale kaarten met een vierkante uitsnede en een verdiepte frames. Daar kun je de resultaten uit jet Pixelhobby kubus inplakken.  Maak bijvoorbeeld de plaatsje uit de Pixelhobby kubus paarden. Plak de resultaten in een pixelhobbykaart en stuur ze aan je BFF.

Pixelhobby kubus kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Het kopen van een pixelhobby kubus bij De Foamtastische Huiskamer is een goed idee. Je kunt bij De Foamtastische Huiskamer alle pixelhobby kubussen bekijken. Ons shopteam om advies vragen. Een leuke passende kleur kaarten er bij kopen etc. DE Foamtastische huiskamer heeft een actuele voorraad van de Pixelhobby kubus en daardoor snelle levering.

Pixelhobby kubus online bestellen een goed plan

Soms wil je liever van thuis uit een pixel hobby kubus kiezen en bestellen. Je hebt geen tijd om naar de winkel te komen of het is te ver. Dan is Pixelhobby kubus online bestellen bij De Foamtastische Huiskamer een goede keuze. Snelle levering door actuele voorraden. En wil je hem kado doen aan iemand anders. Dan pakken wij het voor je in.