Jasseron - Ball Chain - Strass

Een jasseron ketting is een mooie basis voor je sieraad

Maak jij  je eigen sieraden? Als je begint met een nieuw sieraad te maken kies je eerst voor een basis. Een goede basis is belangrijk. Je kiest daarvoor bijvoorbeeld een mooie ketting. De Foamtastische Huiskamer heeft een uitgebreid aanbod aan basismateriaal zoals jasseron ketting. De schakels van een Jasseron ketting zijn ronde, half holle schakels. Deze zijn gemakkelijk aan elkaar te solderen voor leuke combinaties. Zo kunnen verschillende kleuren en modellen van de Jasseron kettingen gecombineerd worden. De Foamtastische Huiskamer heeft jasseron ketting in zilver, metaal en aluminium. Daarna kies je de mooiste kralen en bedels en maak je de mooiste sieraden in de vorm van armbanden, kettingen en nog veel meer. Je maakt jouw eigen unieke creatie. De Foamtastische Huiskamer heeft de klassieke kleuren zilver en goud maar ook andere kleuren. Leuk is om de kleuren te combineren wat gemakkelijk kan op deze manier.

Een ball chain ketting is een mooie basis voor kindersieraden

Naast jasseron kettingen heeft De Foamtastische Huiskamer ook hele leuke ball chain kettingen. Deze zijn opgemaakt uit kleine balletjes en hebben een speciale sluiting. Natuurlijk heeft De Foamtastische Huiskamer deze sluiting evenals alle andere sieraadbenodigdheden in haar assortiment. Deze ketting is gemakkelijk te verwerken. Korter maken doe je simpel met een kniptang of langer maken door het combineren van meer kettingen. Door de grootte van de ball chain zijn deze erg fijn voor verschillende hangers. De Ballchain is erg geschikt voor kindersieraden omdat deze geen irritatie geeft op een gevoelig kinderhuidje en niet gemakkelijk door kinderen te openen is.

Een ketting met strass steentjes als basis voor extra bling bling

De Foamtastische Huiskamer heeft allerlei leuke kettingen die als basis kunnen dienen voor je sieraad. Zo is de ketting met strass steentjes een hele mooie voor de liefhebber van bling bling. Het heeft een mooie glans en heeft vaak niet eens veel extra edelstenen nodig om lekker op te vallen. Een ketting met strass steentjes is ook altijd mooi om verschillende kledingstukken een leuk glitterrandje te geven. Alle benodigdheden voor het maken van je mooiste sieraden koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Je vind alles in de webshop of in de winkel in Goirle. Heb je nog vragen over kettingen, sieraadbenodigdheden of over onze andere hobbymaterialen? Vraag het ons shopteam. Zij staan voor u klaar om u te helpen met informatie of bij het maken van een keuze. Mail of bel ons en we helpen je verder.