Letterkralen assorti

Kralen online kopen

Natuurlijk is het heerlijk om in onze winkel te neuzen tussen de verschillende kralen. Maar soms wil je jouw kralen online kopen. Bij alle online kralen vind je onze actuele voorraad. Zowel in de winkel als in onze online winkel zijn er kralen in allerlei maten, vormen en kleuren. Ben je op zoek naar een speciale kraal of weet je niet welk basismateriaal je nodig hebt? Ons team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder. Wij kennen onze producten goed.
Kralen kopen kan bij de Foamtastische huiskamer!

Letterkralen kopen


Lettrkralen rond en vierkant zijn super leuk om te verwerken in sleutelhangers, armbandjes enz.

In onze winkel hebben we een grote collectie aan letterkralen. Van elke letter is er een kraal te vinden. Handig verpakt per letter of cijfer. Er zijn letterkralen in het wint met zwarte of gekleurde letters. Maar ook in een zwarte kraal met witte letter.

Voor ieder sieraad en passende letterkraal vind je in onze webshop. Letterkralen kopen doe je online in onze webshop. Wil je de letterkraal liever live bekijken dan kan dat in de winkel van De Foamtastische Huiskamer. Natuurlijk hebben we ook bijpassend draad voor de letterkralen.