Glaskralen

In de Foamtastische Huiskamer vind je heel veel kralen in alle kleuren van de regenboog. Wil je je sieraad die exclusieve (showbizz) look geven kies dan voor glasparels. Natuurlijk wil je soms ook juist extra bling bling, dat kan met facetkralen. Een stoere look vraagt meer om houten of keramiek kralen. Naast een verschil in uitstraling is ook het gewicht daarbij wezenlijk.

Kralen online kopen

Natuurlijk is het heerlijk om in onze winkel te neuzen tussen de verschillende kralen. Maar soms wil je jouw kralen online kopen. Bij alle online kralen vind je onze actuele voorraad. Zowel in de winkel als in onze online winkel zijn er kralen in allerlei maten, vormen en kleuren. Ben je op zoek naar een speciale kraal of weet je niet welk basismateriaal je nodig hebt? Ons team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder. Wij kennen onze producten goed.

Glaskralen kopen


Glaskralen kunnen een hele mooie luxe uitstraling geven. Glaskralen kopen voor sieraden, assesoires en nog veel meer kan bij de Foamtastische huiskamer!