Paracord Sluiting | D Ring | Sluitgesp

Alles wat je nodig hebt voor sieraden maken koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Heb jij ook het zelf maken van sieraden ontdekt en de onbeperkte mogelijkheden die je daarbij hebt? Wat een fantastische hobby. Voor sieraden maken heb je best veel materiaal nodig. De Foamtastische Huiskamer wil jou daar graag in voorzien. Er zijn veel mooie producten om de mooiste creaties te maken.  Natuurlijk wil je kralen kopen, maar misschien heb je ook sluitingen voor allerlei materialen, musketonhaken, brochespelden, french barettes, alligator knippen, klikgespen en metalen ringen nodig. Dit zijn ook onderdelen van het sieraden maken. In de uitgebreide collectie hobbymaterialen van De Foamtastische Huiskamer in Goirle kun je kralen kopen en vind je het hele assortiment wat je nodig hebt voor deze leuke hobby.

De Foamtastische Huiskamer heeft handige en mooie sluitingen voor sieraden maken

Alles wat je nodig hebt voor sieraden maken kun je  vinden bij De Foamtastische Huiskamer, ook alle basismaterialen zoals sluitingen en ringen. Er zijn vele sieraadsluitingen voor alle materialen die je gebruikt. Elk materiaal vereist zijn eigen sluiting. Een voorbeeld is een klikgesp of paracord gesp. Erg handig en ze zijn er zelfs ergonomisch gebogen zodat je geen onprettige druk of irritatie ervaart. Met deze buckles maak je je paracord armband helemaal af. Veel handiger dan je armband steeds vast knopen. Voor sluiting van riemen, banden en gordels worden halfrond ringen gebruikt, D ringen genaamd. Ze worden in allerlei materialen gebruikt, afhankelijk van de zwaarte van de toepassing. De sluiting is een belangrijk onderdeel bij het afwerken van armbanden of kettingen. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer zodat je jouw eigen mooie sieraden kunt maken.

Bij sieraden maken maken de slotjes en sluitingen je armband of ketting helemaal af

Alle materialen voor sieraden maken zijn beschikbaar bij De Foamtastische Huiskamer en wij helpen je graag om een mooie combinatie te maken. Heb je vragen over slotjes en sluitingen, andere sieraadbenodigdheden of andere hobbymaterialen dan bel of mail je ons shopteam en je wordt snel geholpen. Het assortiment wordt steeds vernieuwd en aangevuld.
Wij helpen u graag met het vinden van je juiste materialen. Ook in de winkel staan we voor je klaar. Je bestelling wordt snel verzonden.