Bril koord eindjes

Brilkoord eindjes voor je eigen trendy brillenkoord

Wat heerlijk als het weer zomer is. Zon, strand, een heerlijk zomers briesje en stralen met een zomerse outfit. Natuurlijk draag je daar een trendy zonnebril bij. Wat is er leuker dan zelf je zonnebrilkoord te maken in de kleuren en de stijl die jij wilt. De Foamtastische Huiskamer heeft daarvoor brilkoord eindjes in haar assortiment. Ze heeft brilkoord eindjes in vele kleuren. Met deze brilkoord eindjes heb je een basis voor brilkoorden voor je zonnebril maar ook voor je gewone bril of leesbril. Daarmee wordt het dragen van een bril veel leuker. En door er meerdere te maken kan je lekker wisselen.

Maak je eigen brilkoordje met brilkoord eindjes van De Foamtastische Huiskamer

Kies je voor een saai kant-en-klaar brilkoord of maak je zelf jouw eigen unieke brilkoordje? De basis is een brilkoord eindje.  Bevestig nylon of metaaldraad aan het brilkoord eindje en ga van start. Kies vervolgens de mooiste kralen en bedels. De foamtastische Huiskamer heeft een schitterende collectie kralen en bedels samengesteld waar jij zeker kan vinden wat jij zoekt. Er zit altijd wel iets bij wat aan jouw wensen voldoet. Ze zijn er in allerlei materialen, vormen en kleuren waarmee jij jouw unieke brilkoordje maakt.

Brilketting kralen koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ook enthousiast geworden om je eigen brilkoordje te gaan maken? Koop de brilkoord eindjes en brilketting kralen snel in onze webshop of kom naar onze winkel in Goirle. Dan wordt het kopen van brilketting kralen nog leuker, want je vind altijd iets moois in onze  kralenhoek met sieraadbenodigdheden. Je waant je er echt in een kralenwinkel. Regelmatig wordt deze hoek aangevuld met nieuwe kralen en bedels. Heb je nog vragen over brilketting kralen of over onze andere hobbymaterialen? Vraag het ons shopteam. Zij staan voor u klaar om u helpen met informatie of bij het maken van een keuze. Mail of bel ons en we helpen je verder. Ook in de winkel staan we voor u  klaar. Ga aan de slag, creëer en let the sun shine!